Citeste stirea


Site-ul de top al studentilor cu umor

06-04-2019 17:11     Tatiana

Pagina noastră reprezinta o platforma online care are la baza un content bazat pe "inside-urile" din fiecare facultate din Romania.

Platforma a fost creata, la inceputul anului 2018.

Articolele nu sunt toate de tip pamflet cum cred unii, ci există studenți care chiar își reînnoiesc sa zicem, cercul de prieteni și reușesc așa sa se integreze mai usor în viața de student.

Atât pagina cât și Site-ul de Radio au si sectiuni de content serios care se ocupa de studenții mai timizi, topuri si concursuri. De asemenea, contureaza o noua lume a stirilor mondene din viata de student.

Cele mai mari cifre inregistrate de pagina: 8.000 de vizitatori la o singura postare, intr-o singura zi.

"Aceasta idee mi-a venit dupa ce am urmarit cateva episoade din serialul Gossip Girl si m-am gandit cum ar fi sa existe o platforma online bazata pe lucrurile interesante din facultati, un fel de lume a showbizului studentesc?", a marturisit unul dintre admini.


"Am decis sa imbin pasiunea mea pentru antreprenoriat cu digital marketing si web design, avand ca scop crearea unui site amuzant si interactiv. Am cerut feedback unor colegi de facultate si mi-au ras in nas. Nu m-am dat batut si am crezut in ideea mea. Sunt convins ca vor veni si bani cu timpul. Ceea ce am facut pana acum este din pasiune si cu siguranta se vor vedea in curand si rezultatele.

De cand am inceput viata de student mi-am dorit un business al meu. Am avut numeroase tentative in diferite domenii inca din bancile facultatii dar au aparut diverse probleme asa ca m-am reorientat spre ceea ce stiu eu sa fac cel mai bine. Sunt la curent cu mediul online si cu tot ce inseamna el. Am realizat ca acest mediu creste pe zi ce trece si daca ai o idee geniala, poti 'da lovitura'. Fiecare stire are la baza un sambure de adevar pe care ni-l 'furnizeaza' chiar studentii."


Alaturi de admini la acest proiect colaboreza si studenți. Scenarist, copywriter, realizator si mai ales pamfletar, pagina are la activ numeroase texte umoristice distribuite in special pe retelele de socializare.

"La inceput am fost sceptic in ceea ce priveste succesul unui asemenea proiect, insa o prietena mi-a demonstrat ca se pricepe mult mai bine ca mine la asa ceva. Am luat-o ca pe o provocare si ca atare, eu fac ce stiu mai bine, adica scriu, iar ceilalți se ocupa de implementare si promovare. Nu toate subiectele primite de la studenti sunt generoase, insa 'aduse' putin din condei pot deveni atractive. Si la asta ma pricep, slava Domnului", spune un owner.


Ownerul isi doreste sa faca din UT CRUSH cea mai tare platforma online dedicata mediului universitar din tara. Si se pare ca e pe drumul cel bun, avand in vedere ca traficul a crescut exponential in ultimele luni, ajungand undeva la 40% dintre studenti care o acceseaza.

Va invitam si pe pagina noastra de Facebook unde veti gasi cele mai recente postari.

254 views

Made with love!

Hosted by UT CRUSH

Developed by UT CRUSH