Citeste stirea


Universitatea înseamnă examene, prezentări, petrecând uneori toată noaptea în bibliotecă. Dar, de asemenea, înseamnă mulți prieteni noi, petreceri și, probabil, cel mai bun lucru – o vacanță de vară cu adevărat lungă. ISIC îți recomandă unele din cele mai ieftine destinații de vacanță.Probabil că soldul băncii tale va fi mai mic decât ai crede până la sfârșitul anului universitar, însă dacă tu și colegii tăi reușiți să terminați proiectele/prezentările la timp, probabil că veți planifica o excursie de grup.

1. Sicilia

Mâncarea, oamenii, litoralul. Sicilia este o destinație clasică de vacanță unde puteți să vă odihniți, să vă relaxați și să petreceți pe timp de noapte. În timp ce hotelurile și cazarea în orașe precum Roma și Veneția sunt scumpe, este o poveste diferită în Sicilia. De exemplu, Wishsicily oferă vile siciliene deținute de localnici în locuri superbe pe litoral, adesea cu o piscină privată. Închirierea unei vile poate aduce o mare diferență prețului, pe măsură ce împărțiți costurile și puteți cumpăra din supermarket mâncare și băuturi ieftine. Faceți niște cercetări înainte de a alege care locație siciliană se potrivește grupului vostru.

2. Berlin

Berlin este acum cunoscut ca fiind unul dintre cele mai interesante “centre culturale” din Europa. Este o destinație plină de energie, o populație “tânără” în creștere și o mulțime de lucuri de făcut. Galerii, muzică, teatru, istorie – le poți face pe toate. Așa cum este perfect pentru o experiență culturală, Berlin are și toate beneficiile vieții orașului. Este, de asemenea, un paradis celebru pentru tipuri artistice și există numeroase baruri interesante de vizitat seara.

3. Zagreb

Zagreb este o destinație la un preț mult mai mic decât orașele vecine de pe coastă. Lacul Jarun din Zagreb este un loc popular pentru studenții călători iar trekking-ul, ciclismul și alergarea sunt activități comune în timpul zilei. O vacanță în Zagreb înseamnă, de asemenea, o călătorie ieftină în ceea ce privește cazarea. Puteți găsi cămine în pensiuni pentru mai puțin de 20 de lire sterline pe noapte.

4. Amsterdam

Amsterdam este unul din cele mai libertine si frumoase orașe din Europa. Biletele de la București către Amsterdam sunt, de asemenea, destul de ieftine. De la “cafenele”, excursii, experiența Heineken și Sex Museum, există cu siguranță ceva interesant pentru toată lumea. Excursiile de o zi din Amsterdam spre alte orașe sunt, de asemenea, o idee distractivă dacă intenționezi să stai o vreme.

Hai, nu ai făcut rezervări încă?

150 views

Made with love!

Hosted by UT CRUSH

Developed by UT CRUSH